fbpx
10. Yıl (2013 - 2024)
Medya Akademi, Ankara Ofisi
ODTÜ Teknokent
Telefon

Bursa Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Eğitimi Başladı

Türkiye’nin yeni medya okulu Medya Akademi, Ankara’nın ardından Bursa’da da eğitime başladı. Ankara’da her ay düzenlenen “Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanlığı” eğitimi  Bursa’da da düzenli olarak yapılmaya ilk dersle başladı. Okan Yüksel’in koordine ettiği programın ilki 16 -17 Mart Bursa Holiday Inn’de gerçekleşti.

Medya Akademi ekibi Bursa’da gerçekleştirdiği ilk eğitimde, dijital pazarlama ve sosyal medya meraklıları ile buluştu.  Eğitim açılışını Medya Akademi Genel Müdürü Elif Akın Yüksel yaptı. Yüksel “Bursa, Medya Akademi’nin temellerini attığımız ilk yer olduğu için bizim için çok önemli. Geri dönüşler çok güzel. Düzenli olarak Bursa eğitimlerine devam edeceğiz.” dedi

Bursa Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Eğitimi

Medya Akademi kurucusu Okan Yüksel koordinatörlüğünde düzenlenen sertifika programı katılımcılara teorik bilgi ve uygulama deneyimini bir arada sunuyor.

Katılımcılar Bursa’da düzenlenen programda sosyal medya uzmanlığı ve dijital pazarlama eğitimi alarak, teorik bilgiler edinip bunları uzmanlarla birlikte uygulama şansı buldular.

Farklı sektörlerden bir araya gelen katılımcılar eğitim koordinatörü Okan Yüksel’e dijital pazarlama ve sosyal medya ile ilgili sorular sordu. Uygulamalarla, katılımcıların deneyimlerini geliştirmesi amaçlandı. Uygulama deneyimi yapan katılımcılarımız, kendi çalışma alanlarında pratik yaparak en iyi verim sağlandı.

UX (Kullanıcı Deneyimi) Tasarımı Eğitimi

Medya Akademi ekibinden UX Designer Giray Batıtürk kullanıcı deneyimi çalışmalarındaki deneyimlerini katılımcılarla paylaştı ve katılımcılarımızın sorularını yanıtladı.

Medya Akademi’den uzmanlık eğitimi alarak kariyer gelişiminizde önemli bir avantaj  sağlayan katılımcılarımıza “Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanlığı” sertifikası taktim edildi.

Medya Akademi, Ankara ve Bursa’nın yanı sıra İzmir ve Adana’da da düzenli sertifika programlarına başlayacak. Detaylı bilgileri Medya Akademi web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından alabilisiniz.



Bir yorum yazın